Leveranciers kunnen zowel controlewerkzaamheden als het vastleggen van artikelgegevens in het kader van DataKwaliTijd 2.0 uitbesteden aan efdrie. Wij hebben ervaring met levensmiddelen, non-food producten en drogisterijartikelen.

Sinds 2017 is efdrie door GS1 geaccrediteerd als officiële Data Management Service (DMS). Dit betekent dat wij voor leveranciers artikelgegevens controleren of vastleggen in GS1 Data Source, de datapool van GS1. Inmiddels maken ruim 300 leveranciers gebruik van onze dienstverlening; een aantal dat wekelijks toeneemt.

Als DMS is efdrie nu geaccrediteerd voor:

 • het vastleggen van:
  • logistieke gegevens voor non-food, levensmiddelen en drogisterij
  • etiketgegevens voor levensmiddelen en drogisterij
 • het controleren van:
  • logistieke gegevens voor non-food, levensmiddelen en drogisterij
  • etiketgegevens voor levensmiddelen en drogisterij

Wat vinden wij belangrijk?

 1. Kwaliteit. De vereisten die de markt aan de artikeldata stelt nemen alsmaar toe. Doordat onze lijntjes met GS1 kort zijn, blijven wij in staat om de ontwikkelingen op de voet te volgen en onze leveranciers daar tijdig in mee te nemen.
 2. Klantvriendelijkheid. Iedere leverancier vraagt – terecht – om een eigen aanpak. Door onze flexibele opstelling zijn wij goed in staat daaraan te voldoen.

Klanttevredenheid

Vind u het belangrijk dat u snel en adequaat geholpen wordt? Bij efdrie staan wij altijd voor u klaar en dat blijkt ook uit onze recent uitgevoerde klanttevredenheidsenquête. Liefst 93,2% van onze klanten zijn tevreden over onze klantenservice. 38,6% is zelfs zeer tevreden over onze servicegerichte houding en geen enkele klant is ontevreden over onze klantenservice.

Bij efdrie weten we dat het wachten op antwoorden heel erg frustrerend kan zijn. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat wij uw vragen snel kunnen beantwoorden en uw problemen direct kunnen oplossen. Dat blijkt ook uit onze enquête. Meer dan 95% van onze klanten is tevreden en 45,5% is zeer tevreden over onze responstijd.

Onze klanten zijn zo tevreden over ons dat ruim 88% efdrie zou aanraden bij andere bedrijven. Meer dan 45% acht die kans zeer waarschijnlijk. Geen enkele klant acht het onwaarschijnlijk dat zij ons zouden aanraden bij andere bedrijven.

Meer weten of een offerte op maat?

dms@efdrie.nl
071-5125271